Over ons

Dimart is uw oplossing! Voor elk tegelproject, van klein tot groot.

Dikkie van der Wal

Zegt u praktijkervaring, dan zegt u Dikkie van der Wal. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring in het realiseren van grote en kleine tegelprojecten, heeft Dikkie een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Ervaring om verschillende tegelsoorten te verlijmen, of rechtstreeks in de mortel te plaatsen. Met zijn 50jarige leeftijd, is Dikkie nog even gedreven als vroeger.
Hij draait er zijn handen niet voor om, 1000 m2 per dag te verleggen. Als de situatie er om vraagt, is het ook geen enkel probleem om de klok rond te werken. Met zijn praktijkervaring, helpt dat Dimart natuurlijk ook om de juiste materiaalkeuze te maken, wat uiteraard zeer belangrijk is, om een lange levensduur van uw project te garanderen.

Tom Maas

In 2013 is Tom Maas voor Dikkie van der Wal gaan werken, nadat Tom meerdere jaren als uitvoerder in de bouw werkzaam is geweest. Tom was zo gefascineerd door het verhaal van Dikkie, dat hij supermarkten van 1000 tot 1500 m2 betegelde in 1 of 2 dagen. Tom besloot enkele keren met Dikkie mee te gaan. Die enkele keren zijn uitgegroeid tot een prachtige samenwerking en geresulteerd in een gezamenlijk bedrijf; Dimart. Ondanks een leeftijd verschil van 20 jaar is het karakter en denkwijze nagenoeg gelijk. Tom is iemand die altijd opzoek is naar verbetering en innovaties om het tegelproject sneller en efficiënter te realiseren, maar dan ook nog met een hogere kwaliteit. Dat dit een uitstekende combinatie is, blijkt uit de klanten die zeer tevreden zijn over Dimart.

Realisatie

Supermarkten/Retail

Dimart realiseert voor verschillende supermarktketens/winkels in Nederland, Duitsland en België de tegelprojecten.

Automotive

Door de jaren heen, heeft Dimart voor diverse automotive-organisaties de tegelprojecten verzorgd.

Utiliteitsbouw

Projecten zoals winkelcentra en overheidsgebouwen zijn niet vreemd voor Dimart. Deze projecten zijn meerdere malen gerealiseerd, zowel met keramische tegels als met natuursteen tegels.

Woningbouw

Woningbouw is niet de Core business van Dimart. Toch hebben zij de juiste mensen in dienst om het tegelwerk van badkamer tot woonkamer voor u te realiseren.

Neem Contact Met Ons Op

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.