Diensten

Dimart is uw oplossing! Voor elk tegelproject, van klein tot groot.
Open Gallery

Diensten

Dimart neemt uw gehele tegelproject uit handen. De ondervloer aanbrengen, het egaliseren van de ondervloer en het schuren of stralen van de ondervloer, zijn zomaar diensten die Dimart u uit handen neemt. Maar ook voor het leveren van tegels en natuursteen, van diverse soorten merken, bent u bij Dimart aan het juiste adres.

Top

Supermarkten/Retail

Dimart realiseert voor verschillende supermarktketens/winkels in Nederland, Duitsland en België de tegelprojecten. Door hun snelheid en flexibiliteit kunnen zij voor u, in 1 dag een complete vloer (tot een grote van zo’n 1500 m2) betegelen met een zeer hoge kwaliteit. Door de jaren heen, is het proces van verbouw en nieuwbouw behoorlijk verkort om zo min mogelijk omzetverlies te lijden. Dimart heeft hierop ingespeeld en op deze manier hun werkwijze en werktijden aangepast, aan de wensen van de klant. De projecten kunnen op normale werkdagen voor u uitgevoerd worden, ook zaterdag en zondag behoren tot de mogelijkheden.

Automotive

Door de jaren heen, heeft Dimart voor diverse automotive-organisaties de tegelprojecten verzorgd. Zij hebben zowel de showroom als de werkplaats, nieuwbouw en verbouw gerealiseerd. Door de jarenlange ervaring kunnen zij u een deskundig advies geven. Hoe vervuilde ondervloeren bijvoorbeeld, in een werkplaats behandeld en betegeld kunnen worden. Door hun flexibiliteit, realiseren zij in 1 a 2 dagen een complete nieuwe vloer voor u. Dit kan op normale werkdagen, zaterdag en zondag behoren ook tot de mogelijkheden.

Top

Utiliteitsbouw

Projecten zoals winkelcentra en overheidsgebouwen zijn niet vreemd voor Dimart. Deze projecten zijn meerdere malen gerealiseerd, zowel met keramische tegels als met natuursteen tegels.

Woningbouw

Woningbouw is niet de Core business van Dimart. Toch hebben zij de juiste mensen in dienst om het tegelwerk van badkamer tot woonkamer voor u te realiseren.

Onze werkwijze

Transparantie en betrokkenheid met de klant/opdrachtgever zijn zeer belangrijke zaken voor Dimart, alleen met de juiste voor- en nazorg wordt een goed eindresultaat bereikt. Door de grote hoeveelheid meters die Dimart per dag kan realiseren, en dit 7 dagen per week, mag Dimart een zeer flexibel bedrijf genoemd worden met een zeer hoge kwaliteit.

Custom made oplossing

Dimart kan elke tegeltype laten kopiëren en fabriceren, in elke gewenste maat en dikte.
Zo is er altijd een custom made oplossing voor uw project.

Top

Garanties

Voorkomen is beter dan genezen. Hier stelt Dimart hoge eisen aan. Door de rijke ervaring van Dimart, is er veel productiekennis opgebouwd. Hierdoor werk Dimart uitsluitend met leveranciers die kwalitatief zeer hoge producten leveren en de juiste garanties hierop geven. Duidelijke en heldere afspraken met klant en leverancier voorafgaand, van een project, geeft een zorgeloos eindproduct.

Top

Tegelproject tot 1500 M2 in 1 dag, kan dat?

Jazeker! Dimart realiseert regelmatig voor verschillende supermarktketens een complete vloer in 1 dag. Door nauw samen te werken met onze leveranciers, zijn er lijmen en mortels ontwikkeld die zeer snel en hoog belast mogen worden.

Dimart verlegt tegels/natuursteen zowel in de lijm als in de mortel.

In de meeste gevallen worden tegels verlijmd over de bestaande ondervloer, denk hierbij aan; tegel over tegel of een gesmeerde zandcement vloer. Dimart gebruikt met verlijmen altijd een Levelling systeem, met het Levelling systeem garandeert Dimart zijn klanten een zeer vlak eindresultaat. Dimart verlegt ook tegels rechtstreeks in de mortel, dit kan bij nieuwbouwprojecten kostenbesparend zijn, omdat er geen kosten gemaakt hoeven te worden om een ondervloer aan te brengen. Het verleggen van natuursteen geeft het mooiste resultaat als dit rechtstreeks in de mortel gebeurt. Natuursteen heeft vaak de eigenschap dat de tegels in dikte verschillen, dikte verschil is volledig weg te werken als de tegels in de mortel verlegd worden.

Top